fbpx
Google oglaševanje

Google Search – omogoča strankam, da vidijo vaš oglas na prvi strani z rezultati v iskalniku Google, ko iščejo izdelke ali storitve, ki jih ponujate, na podlagi ključnih besed, ki jih izberemo.

Google Display – omogoča prikazovanje uporabnikom v spletu in aplikacijam na vseh napravah.

Preberite več
Facebook & Instagram oglaševanje

Oglaševanje na Facebooku – omogoča vam, da določite in ciljate točno določeno občinstvo, da dosežete svoj cilj.

Oglaševanje na Instagramu – preko Instagram foto oglasov, video oglasov, crousel in story oglasov pritegnite pozornost ciljne publike, delite svojo zgodbo z visoko angažirano publiko, povečajte število sledilcev in dosegajte poslovne rezultate.

Preberite več
Lead Generation

Lead Generation - omogoča vam, da s pomočjo inovativne kampanje ter kombinacije različnih kanalov digitalnega marketinga napolnite svojo bazo novih potencialnih strank, povpraševanj po izdelkih / storitvah ali enostavno samo povečate svojo e-mail bazo.

Preberite več
Web development

Spletno mesto je predstavitev vašega podjetja, ki si jo lahko ogledajo milijoni ljudi, kjer koli že so. Optimizirana in odzivna spletna stran je prvi korak k doseganju vaše ciljne skupine, doseganju vaših prodajnih ciljev in doseganju nenehne rasti prodaje in s tem poslovanja.

Preberite več
Avtomatizacija marketinga

Avtomatizacija marketinga se nanaša na programsko opremo, ki omogoča avtomatizacijo marketiških procesov. Ta tehnologija avtomatizira in olajša predvsem ponavljajoče se procese v podjetju. Izkoristite prednosti avtomatizacije in svoj čas posvetite bolj pomembnim poslovnih nalogam.

Preberite več

Ko izbira digitalnega partnerja postane enostavna odločitev

Oddajte povpraševanje zdaj