fbpx

Vaše posel potrebuje Lead Generation

Kakorkoli obrnete vaše podjetje potrebuje lead generation na takšen ali drugačen način. Lead generation se lahko uporablja za več različnih namenov in z več različnimi taktikami. V podjetju Styler za naše naročnike v večini primerov uporabljamo lead generation za pridobivanje novih povpraševanj. Ampak za vas lahko naredimo tudi prav posebno lead generation kampanjo, kjer bomo pridobivali samo nove e-mail naslove za gradnjo vaše e-mail baze.

Če vaš posel potrebuje polno bazo novih kvalitetnih povppraševanj po vaših storitvah ali izdelkih izberite Styler Lead Generation. Napolnili vam bomo bazo novih povpraševanj, da jih ne boste uspeli obdelovati.

Proven Framework

V podjetju smo v preteklih letih razvili prav poseben sistem za generiranje novih potencialnih strank, ki dokazano deluje. Testirali smo ga na več kot 100 različnih kampanjah preko več različnih kanalov kot so Facebook, Instagram, Google Search, YouTube, Push Ads, Pop Up Ads in drugi. Raziskava je trajala več kot 2 leti. Končno pa lahko z gotovostjo rečemo, da naš sistem deluje. Ne verjamete na besedo? Prepričajte se sami.

Glavno vodilo našega sistema sta dva kriterija in sicer nizek CPA in kvaliteta leada

Ko izbira digitalnega partnerja postane enostavna odločitev

Oddajte povpraševanje zdaj