fbpx

Čas je, da avtomatizirate vaš marketing

Avtomatizacija marketinga je tehnologija, ki samodejno upravlja marketinške procese in večnamenske kampanje po več kanalih.

Z avtomatizacijo trženja lahko podjetja ciljajo na stranke z avtomatiziranimi sporočili preko emaila, na spletu, družabnih omrežjih in pripravljanju vsebine. Sporočila se pošiljajo samodejno, v skladu z nizi navodil, imenovanimi delovni tokovi. Delovni potek je lahko definiran s predlogami, izdelani po meri iz nič ali spremenjeni sredi oglaševalske akcije, da se dosežejo boljši rezultati.

Avtomatizacija marketinga vam bo pomagala pri ustvarjanju potencialnih strank, negovanju in točkovanju ter pri merjenju celotnega ROI-a v oglaševalske akcije. Učinki avtomatizacije na prihranek časa in stroškov se povečujejo, ko podjetje raste po velikosti in kompleksnosti. Dobri sistemi za avtomatizacijo trženja so zasnovani tako, da se širijo skupaj z vašim podjetjem.

Kako bo avtomatizacija pomagala vašemu podjetju?

V svoji najosnovnejši obliki je avtomatizacija marketinga zgolh nabor orodij, zasnovanih za racionalizacijo in poenostavitev nekaterih najbolj zamudnih odgovornosti sodobnega marketinga in prodaje. Od avtomatizacije postopka kvalifikacije vodilnih strank do ustvarjanja središča za ustvarjanje digitalnih kampanj, avtomatizacija pomeni poenostavitev poslovnega sveta, ki postaja vse preveč zapleten, veliko prehitro.

Avtomatizacija trženja vam omogoča izvajanje strategije digitalnega marketinga, ne da bi morali ročno pritisniti »pošlji« na vsakem e-poštnem sporočilu, kampanji ali objavi, ki jo ustvarite. Dobra orodja za avtomatizacijo vam pomagajo prepoznati svoje občinstvo, oblikovati pravo vsebino in samodejno sprožiti dejanja na podlagi urnikov in vedenja strank. Ko se vaša kampanja začne, se lahko osredotočite na druge naloge, nato pa analizirate in prilagodite svoj marketinški načrt, ko začnejo prihajati rezultati. Samodejna marketinška strategija lahko prihrani čas in vire ter poveča prihodke in donosnost naložbe, medtem ko se vi osredotočite na rast vašega podjetja.

Ampak to še ni vse, za vas lahko razvijemo prilagojeno avtomatizacijo marketinga, brez omejitev.

Ko izbira digitalnega partnerja postane enostavna odločitev

Oddajte povpraševanje zdaj