fbpx

Zmogljivosti Google oglaševanja

Kaj je cilj vašega poslovanja? Želite pripeljati več obiska na svoje spletno mesto ter povečati spletno prodajo? Ste zagnali novo spletno aplikacijo, ki jo je treba promovirati? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam lahko pomaga naša strokovna ekipa, saj združujemo tehnične veščine s kreativnimi rešitvami za doseganje zastavljenih ciljev.

Če želite na svoje spletno mesto pripeljati nove obiskovalce, povečati spletno prodajo, prejeti več klicev ali spodbuditi uporabnike, da se vrnejo, izberite za vaše podjetje Google oglaševanje.

Google search

Z Google oglasi v iskalnem omrežju stranke vidijo vaš oglas na prvi strani Google iskanja samo takrat, ko iščejo izdelke ali storitve, ki jih ponujate, na podlagi ključnih besed, ki jih izberete.

V tem primeru plačate samo klike, tj. dejanske obiske vašega spletnega mesta ali ko uporabniki naredijo drugo akcijo v oglasu, kot je na primer klic.

Google display

Google Display vam omogoča doseganje uporabnikov v spletu in aplikacijah na vseh vrstah naprav. Preko Google prikaznega omrežja je cena prikazovanja pasic do 10-krat nižja od cene premium oglaševanja na portalih. Poleg tega Google ponuja večje možnosti ciljanja za ciljno občinstvo, da vidi oglas.

Google remarketing

Googlovo ponovno trženje vam omogoča, da svoje spletne oglase prikažete ljudem, ki so obiskali vaše spletno mesto in na njem izvedli določene konverzije; na ta način lahko ustvarite prilagojene in natančno ciljane kampanje, ki vodijo do višjih stopenj konverzije.

Ko izbira digitalnega partnerja postane enostavna odločitev

Oddajte povpraševanje zdaj